VÄLKOMMEN TILL RALLYBUSSEN

Vi har kört buss till olika rally-sträckor i mer än 10 år. Beroende på dag och tider som passar bra så kombinerar vi de olika sträckorna. Det fungerar så att vi åker från Karlstad till första sträckan på programmet. Vi är där i god tid innan bilarna kommer - ser alla bilarna - och har en tid att passa för att åka vidare till nästa sträcka. På lördagen har vi en direktbuss till "Colins Crest" (Vargåsen) - då är du på plats hela dagen där. 


BOKA DIN PLATS

Här bokar du och betalar din plats på bussen och köper din entrébiljett till Rallyt. Du måste antingen ha en dagbiljett till Rallyt eller om du har köpt ett Festivalpass som gäller för hela Rallyt alla dagarna. Dagsbiljetten gäller den dagen för alla sträckor som körs. Välj hur många som skall åka och du får ditt totalpris på din bokning här - du betalar enkelt med kreditkort. 


BILJETTER

Dagsbiljetter delas ut ombord på bussen och Festivalpass (vi skickar inga)kommer vi överens om hur vi gör med. Du kan beställa biljetter i förväg men vi säljer även ombord på avresedagen. (men då endast kontant eller swish)  


NÅGRA VIKTIGA SAKER

  • Passa avgångstiden (bussen går på utsatt tid, väntar ej)
  • Gå alltid på där du bokade din plats (vi planerar platserna) 
  • Ta gärna med någon extra väska med kläder mm - det finns gott om plats i bagaget.
Vi kommer att skicka ut en bra-att-veta inför Rallyt. 
BETALNING
Alla platser skall vara betalda innan avgång om inget annat göres upp. Plaster bokade i sista-minuten betalas ombord(endast kontant eller swish). Boka och betala via vår bokning här eller kontakta oss så skickar vi gärna en faktura som du betalar via BG.